Home Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5

2009

 

Inschrijving NatuurbeheerPlan op 22 september 2009 in het dorpshuis te Oldelamer.
Excursie op 21 september 2009 van de agrarische natuurvereniging de Gagelvenne uit Ooststellingwerf naar ons ecologisch bermbeheer. Eerst naar de berm aan de Vinkegavaartweg, daarna een toelichting door Henk Roeles in het café van Zandhuizen. Ook de inleiding die werd gehouden door de heer Pijlman, voorzitter van Plaatselijk Belang Boijl over het, als dorp, gezamenlijk zelf beheren van het groen in het dorp was zeer de moeite waard.
Het Lindefestival op 19 september te Wolvega was zeer druk bezocht. De foto's zijn genomen voordat de markt begon. We stonden zoals gebruikelijk naast de prachtige stand van de LTO.
De Dag van het Platteland op 5 september 2009 bij de Welkoop te Wolvega was 's morgens koud en nat. Pas 's middags werd het drukker.
Open dag tijdens de fietsvierdaagse op 30 juni 2009 bij de familie Zijlstra te Oldelamer.
Excursie naar Hessel Agema op 26 mei 2009.
Dinsdagavond 26 mei zijn we met bijna 40 leden en nazorgers op een koude maar zéér interessante en vogelrijke excursie geweest naar Hessel Agema in Kollumerpomp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een stralende open dag tijdens de fietsvierdaagse bij de familie Zijlstra te Oldelamer. Met gratis krentenbollen van Bakkerij Vliegendehond uit Wolvega, echt boerenijs van de Saks uit Steggerda, kaas van FrieslandCampina en vele stands van o.a.: Ella Ros (kaarsen beschilderen), Vogelwacht Wolvega, CHV (voerleverancier), Agrarisch Natuurbeheer Weststellingwerf en natuurlijk de organisator: LTO- afd. Weststellingwerf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een zeer koude excursie naar Hessel Agema op de avond van 26 mei 2009. De heer Agema vertelde uitvoerig over wat hij allemaal doet om het de weidevogels naar de zin te maken. Op de foto's is het helaas niet zo goed te zien maar er waren heel veel vogels te zien en vooral ook te horen.